Bovenbouw

SK Lochristi - bovenbouw

Vreemde eend in de bijt, of moet ik zeggen terug op het vertrouwde nest? Na enkele jaren rond zwerven op exotische maar eveneens kortbije locaties (aka Zelzate), is Tom De Graeve weer "thuis" op SK Lochristi, club waar het in de vorige eeuw allemaal begon voor hem.

Hij heeft niet enkel het hoogste woord in de sportieve cel, TVJO zijnde, maar combineert dat met het jeugdcoördinatorschap van de bovenbouw.

In de bovenbouw mogen de jongens (en in de toekomst mss ook meisjes, die tot op heden enkel in onder- en middenbouw terug te vinden zijn) zich eindelijk storten op het 11vs11.

Onze bovenbouwploegen trainen standaard op onderstaande uren, waar echter steeds kleine wijzigingen op mogelijk zijn. Daartoe verwijs ik ouders/spelers graag naar ProSoccerData.

Bij de PU15 gaat trainer Conrad op maandag en woensdag de uitdaging aan om zijn spelers wegwijs te maken hierin. Trainer Tim doet hiertoe het nodige bij de GU15B op woensdag en vrijdag, terwijl trainer David de GU15C op maandag en vrijdag onder zijn hoede neemt.

De laatste stappen in het jeugdvoetbal, zijnde de U17 worden in goede banen geleid door trainers Fabrice en Yves. Op maandag en woensdag vijlt Fabrice de laatste kantjes bij de PU17 om hen klaar te stomen voor het seniorenvoetbal. Op maandag en donderdag polijst Yves de GU17 richting beloften en 1ste ploegen.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram