Bovenbouw

SK Lochristi - bovenbouw

Met een 1ste seizoen SK Lo achter de kiezen gaat Enzo de la Rivière (bovenbouw@sklochristi.be) ook in seizoen 2022-2023 met goede moed aan de slag als JC bovenbouw. Daarnaast zet hij ook de stap van de zondagsreserven van Uustakker, naar de B beloften van SK Lo.

Terug van weggeweest na enkele jaartjes ervaring opdoen bij Racing Gent, zal Gunter Galens de PU15 opleiden. Zijn (letterlijke) buurman, die ook in een vorig leven meerdere jaren trainer was op SK Lo, Michaël Delcourt, zal de GU15 onder zijn hoede nemen.

Beide U15 trainen op dinsdag en donderdag in Beervelde, telkens van 18u15 tot 19u45. Ook de thuiswedstrijden worden op zaterdag op dat complex afgewerkt. Voor de PU15 met aftrap om 11u00. Voor de GU15 aansluitend om 13u00.

De schaarste op de trainersmarkt laat zich ook (gelukkig heel beperkt) bij ons voelen. Vandaar dat we hier nog geen naam kunnen zetten van wie uiteindelijk de PU17 onder zijn vleugels zal nemen. Uiteraard hebben we een alternatief zodat zij zeker kunnen trainen en spelen, maar wij blijven de markt afschuimen.

Het was duidelijk dat hij als JC de geur van het gras te veel miste, daarom keerde Franky Thienpondt terug naar zijn roots (neen, niet zo ver dat hij zelf weer aan de slag gaat als speler) en zal hij de GU17 opleiden. Ik vermoed dat er weinigen zijn die hem nog niet kennen en vice versa.

De beide U17 trainen in augustus op de Bosdreef op dinsdag en donderdag van 19u45 tot 21u15. Vanaf september gaan de trainingen door op Beervelde.

Veel succes aan alle trainers en spelers. Geniet van het spelletje leer bij, elk op zijn niveau en hou het plezant!

(Ploeg)foto's volgen zodra beschikbaar.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram