Middenbouw

SK Lochristi - Middenbouw

Bezig aan zijn 12de seizoen, waarin hij niet enkel diverse ploegen trainde, maar hen tevens van eten voorzag door mosselen te koken op onze traditionele mosselsouper, maar ook vlees te bakken op de BBQ van de Gouden Schoen. Man die tevens zo'n 75% van de jeugdspelers bij hun voornaam kent en die dit seizoen JC middenbouw is, Franky Thienpondt!

Franky is steun en toeverlaat van onze trainers die de U10 t.e.m. U13 de kneepjes van het 8v8 bij brengen.

Onze middenbouwploegen trainen standaard op onderstaande uren, waar echter steeds kleine wijzigingen op mogelijk zijn. Daartoe verwijs ik ouder/spelers graag naar ProSoccerData.

Bij de PU10 (trainen op maandag en woensdag) zwaait trainer Wesley de scepter. Bij de GU10 die zich op dinsdag en donderdag uitleven, is het trainer Michael die hen begeleidt in hun 1ste stappen in het 8vs8.

William neemt geen genoegen met slechts 1 ploegje en begeleidt naast de PU8 ook nog de PU11, welke ook op maandag en woensdag trainen. Zijn partner in crime bij de GU11 is Mathieu, zij trainen op woensdag en vrijdag.

Op maandag en woensdag neemt Michael de PU12 onder handen, terwijl Asim hetzelfde doet met de GU12 op woensdag en vrijdag.

Laatste jaartje in middenbouw en al stilletjes lonkend naar het 11vs11 voetbal, worden de PU13 op woensdag en vrijdag door trainer Angelo klaar gestoomd voor "het echte werk". Trainer Bünyamin verricht deze zelfde noeste taak bij de GU13 op maandag en woensdag.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram