Middenbouw U10 t.e.m U13

SK Lochristi - Middenbouw

 

Bezig aan zijn 12de seizoen, waarin hij niet enkel diverse ploegen trainde, maar hen tevens van eten voorzag door mosselen te koken op onze traditionele mosselsouper, maar ook vlees te bakken op de BBQ van de Gouden Schoen. Man die tevens zo'n 75% van de jeugdspelers bij hun voornaam kent en die dit seizoen JC middenbouw is, Franky Thienpondt!

Franky is steun en toeverlaat van onze trainers die de U10 t.e.m. U13 de kneepjes van het 8v8 bij brengen.

Onze middenbouwploegen trainen standaard op onderstaande uren, waar echter steeds kleine wijzigingen op mogelijk zijn. Daartoe verwijs ik ouder/spelers graag naar ProSoccerData.

Bij de PU10 (trainen op maandag en woensdag) zwaait trainer Wesley de scepter. Bij de GU10 die zich ook uitleven op maandag en woensdag, is trainer Kenny de begeleider voor het eerste jaar 8vs8.

 

De PU11, die op dinsdag en donderdag worden onder hun hoede genomen door Gert-Jan. Bij de GU11 is dat Asim, zij trainen op woensdag en vrijdag.

 

Op maandag en woensdag neemt Angelo de PU12 onder handen. Dit jaar is er geen GU12 ploeg.

Laatste jaartje in middenbouw en al stilletjes lonkend naar het 11vs11 voetbal, worden de PU13 op maandag en woensdag door trainer Johan klaar gestoomd voor "het echte werk". Trainer Mathieu verricht deze zelfde noeste taak bij de GU13 op woensdag en vrijdag.

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram