Onderbouw U6 t.e.m. U9

SK Lochristi - Onderbouw

Onder de vleugels van een naam die klinkt als een bel op de Lootse voetbalpleinen, nl. Geert Boone, zetten onze U6 t.e.m. U9 hun eerste (en volgende stappen) in het voetbal op SK Lo.

Wie Geert kent, zal beamen dat het niet enkel zijn naam is die klinkt, maar dat zijn stem al menig stil moment teweeg heeft gebracht al hoeft hij die gelukkig niet te vaak te verheffen.

Onze onderbouwploegen trainen standaard op onderstaande uren, waar echter steeds kleine wijzigingen op mogelijk zijn. Daartoe verwijs ik ouders/spelers graag naar ProSoccerData.

De U6 zetten hun eerste stapjes o.l.v. trainer Eise Smets. Zij leren de basisprincipes in het 2v2 op woensdag.

De U7 zetten o.l.v. trainers Ann en Quinten (tevens speler derde amateur) een extra stapje vooruit en nemen het tegen elkaar op in 3v3, Zij trainen op dinsdag en vrijdag.

 

In het voor de meeste derde voetbaljaar, maken we de stap naar het 5v5. Trainer Arthur (tevens speler B-beloften) neemt de PU8A op maandag en woensdag onder zijn hoede. Terwijl trainers Tom en Ludwig hun 1ste stappen als voetbaltrainer zetten bij de PU8B en de welke op maandag en woensdag  trainen.

 

Dit brengt ons tenslotte bij het laatste jaartje onderbouw, de U9, die eveneens in 5v5 spelen. Op dinsdag en donderdag werken de PU9A met trainer William aan hun techniek. De PU9B worden hierin bijgeschaafd door trainer Michael op maandag en woensdag. En ook de GU9 verfijnen hun kunstjes op dinsdag en vrijdag bij trainers Frederik en Kenneth.

     

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram