Onderbouw

SK Lochristi - Onderbouw

Onder de vleugels van een naam die klinkt als een bel op de Lootse voetbalpleinen, nl. Geert Boone, zetten onze U6 t.e.m. U9 hun eerste (en volgende stappen) in het voetbal op SK Lo.

Wie Geert kent, zal beamen dat het niet enkel zijn naam is die klinkt, maar dat zijn stem al menig stil moment teweeg heeft gebracht al hoeft hij die gelukkig niet te vaak te verheffen.

Hoewel hij pas sinds dit seizoen als jeugdcoördinator fungeert, weten de onderbouwtrainers al welk vlees ze in de kuip hebben.

Onze onderbouwploegen trainen standaard op onderstaande uren, waar echter steeds kleine wijzigingen op mogelijk zijn. Daartoe verwijs ik ouders/spelers graag naar ProSoccerData.

De U6 zetten hun 1ste stapjes o.l.v. trainers Ann en Jurgen. Zij leren de basisprincipes in het 2v2 op vrijdag.

De U7 zetten o.l.v. trainers Arthur (tevens speler B beloften) en Gert-Jan een 1ste extra stapje vooruit en nemen het tegen elkaar op in 3v3, zij trainen op maandag en vrijdag.

In het voor de meeste 3de voetbaljaar, maken we de stap naar het 5v5. Trainer William neemt de PU8A op maandag en woensdag onder zijn hoede. Terwijl B beloften spelers Willem en Emiel (onder de vleugels van ervaren trainer Tom), hun 1ste stappen als voetbaltrainer zetten bij de PU8B en de GU8 welke op woensdag en vrijdag trainen.

Dit brengt ons tenslotte bij het laatste jaartje onderbouw, de U9, die eveneens in 5v5 spelen. Op dinsdag en vrijdag werken de PU9A met trainer Johan aan hun techniek. De PU9B worden hierin bijgeschaafd door trainer Hannes op woensdag en vrijdag. En ook de GU9 verfijnen hun kunstjes op woensdag en vrijdag bij trainer Shaun, zowaar de 4de B beloften speler die zich tevens als trainer inzet bij de jeugd.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram