Algemene info clubstructuur

Algemene info clubstructuur

Na het stop zetten van de ploeg in 3de amateur, wordt er her en der gerefereerd naar SK Lochristi 2.0, als zijnde de doorstart in 3de provinciale met een 1ste ploeg die enkel uit eigen opgeleide spelers bestaat.

Ook op bestuurlijk vlak bracht 2.0 wijzigingen teweeg. Zo werd beslist om geen onderscheid meer te hebben tussen een hoofd- en jeugdbestuur, maar wordt vanaf het seizoen 2022-2023 gewerkt met een eengemaakt bestuur dat alle belangen behartigt van U6 t.e.m. 1ste ploeg.

Het sportieve berust nog steeds bij 2 aparte sportieve cellen, 1 voor de senioren en 1 voor de jeugd. De TVJO zetelt echter in beide om doorheen de club één sportieve lijn te helpen bekomen. Daarnaast zit de sportieve cel senioren op regelmatige tijdstippen ook samen met de jeugdcoördinator bovenbouw om potentieel talent te bespreken en de mogelijkheid te bieden om te proeven van de A beloften en 1ste ploeg. In eerste instantie door beloftevolle spelers te laten meetrainen, in een later stadium om hen ook kansen te geven in wedstrijden.

SK Lochristi blijft zo inzetten in het opleiden van eigen talent om de 1ste ploeg te blijven bouwen met spelers uit eigen opleiding en van rond één van de kerktorens uit groot Lochristi.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram