SK Lochristi B stelt kampioenenfeestje van FC Destelbergen even uit

8 maart 2020

SK Lochristi pakte de drie punten in een fel bevochten partij tegen leider FC Destelbergen. De bezoekers hadden het betere van het spel maar bleken onmondig voor doel. De kampioenenviering van Destelbergen zal een weekje later moeten plaatsvinden.

Leider FC Destelbergen pakte van bij de aanvang de wedstrijd in handen, maar veel doelgevaar leverde dit niet op. De eerste keer dat Lochristi in de zestien van de tegenstrever kwam was het wel raak. Een strakke voorzet van Theo Lietaer werd door verdediger Kjell Van der Vloedt in eigen doel verwerkt. Destelbergen was even van slag en na geknoei in de defensie verschalkte Simon Leneeuw bijna opnieuw zijn eigen doelman. De kopbal ging centimeters naast. Destelbergen bleef dan wel baas in het spel, de afwerking bleef in gebreke. Bjorn De Wilde trapte een meter naast. Adriaan Martiny had de gelijkmaker aan de voet maar doelman Davy Bracke bracht redding. Bij de bezoekers liep de frustratie hoog op. Sefa Isci kreeg voor zijn aanhoudens gemekker bij scheidsrechter De Wever geel en de bezoekende trainer Chris Janssens mocht zijn coaching verder zetten achter de omheining.

Na de rust veranderde er weinig aan het spelbeeld. Destelbergen bleef de betere ploeg in het spel, maar de counters van SK Lochristi waren gevaarlijker. Lansan Van Bockstael besloot op doelman Jens Dirinck. Ook Ward Maes viseerde de vingertoppen van de bezoekende doelman. Destelbergen bleef geduldig opbouwen en Sefa Isci zette Davy Bracke nog eens aan het werk. Aan de overkant zag Theo Lietaer een voorzet-schot door de bezoekende goalie onschadelijk gemaakt. Thijs De Schoemacker kopt over na hoekschop; Het steriele overwicht van Destelbergen bleef duren, maar de thuisdefensie kwam zelden in de problemen. Doelman Bracke ging goed plat op een poging van Tim Vleminckx. Lorenzo De Groote kon alleen op doel af op counter, maar hij strandde op doelman Dirinck. De bal kwam terug in het bezit van De Groote en hij scoorde, maar de scheidsrechter had terecht handsspel gezien en keurde de treffer af. Destelbergen drukte door en creëerde ook kansen. Maarten Dierinck kwam met een gelukje alleen voor doel, maar hij miste compleet zijn schot. Ook de ingevallen Nash El Yazidi verknoeide een unieke mogelijkheid. In de slotminuut profiteerde Lochristi. Een vrije trap waarbij iedereen van de bezoekers inclusief de doelman voor doel stond, werd weggewerkt en Gilles De Ridder kon de bal op tegenaanval in het lege doel werken en SK Lochristi drie mooie punten bezorgen.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram