SK Lochristi A slaat KFC Wetteren uit titelrace

16 februari 2020

SK Lochristi heeft RFC Wetteren zaterdagavond uit de titelrace geslagen. In een spannende, maar weinig hoogstaande partij zorgde Guus Vandekerckhove voor 3 belangrijke punten.

Over de eerste helft kan men heel kort zijn. Beide doelmannen moesten welgeteld een keer plat gaan. Wouter Van Der Eedt pakte een weinig gevaarlijke voorzet en een flauw kopballetje van Maxim Van Eeckhout zorgde ervoor dat ook overbuur Verhoeven zich eens mocht strekken. De  andere pogingen kwamen nauwelijks in de buurt van het doel. Giovanni Delannoy knalde ruim naast en Badi vergat af te drukken.

De supporters werden rond de 52' opgeschrikt door een licht afgeweken schot van Guus Vandekerchove dat rakelings langs de kruising ging. Het was het startsignaal voor een betere periode in de wedstrijd. Delannoy speelde zich knap vrij maar zijn poging werd afgeblokt en Saidy knalde hoog over, iets wat Bliki hem even later nadeed. De wind maakte voetballen niet makkelijk, toch kwamen er meer acties die als dreigend konden bestempeld worden. Volckerick kreeg veel ruimte om aan te leggen en trapte over, Vande Velde deed dit aan de overkant over. Een interceptie van Olivier Speltdooren luidde het enige doelpunt in. Hij stuurde Guus Vandekerckhove diep, die zijn man knap afhield en via de vingertoppen van doelman Verhoeven binnentrapte.
Wetteren moest komen, maar deed dit ongeordend en zonder overleg zodat de bezoekende defensie uiteindelijk makkelijk stand kon houden.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram