Overtuigende zege voor SK Lochristi A

23 februari 2020

SK Lochristi zit in een goede flow. Tegen Tempo Overijse kwam men wel op achterstand, maar in een sterke tweede helft profiteerde SK van het windvoordeel om de bezoekers met een overtuigende 4-1 huiswaarts te sturen.

Overijse startte met windvoordeel en tekende na nauwelijks 2' voor de eerste kans. Calgan trapte die van dichtbij over. De bezoekers versierden enkele hoekschoppen, maar die leverden niets op. Een schot van De Mayer was te slap om doelman Wouter Van Der Eedt te bedreigen. De wind maakte goed voetbal nagenoeg onmogelijk. Van Eyck kon bijna profiteren van de wind maar talmde te lang en Deppé kon in extremis afblokken. Net over het half uur werd een vermeende fout op De Schryver niet gefloten door scheidsrechter Vandevelde en Amrani kon de daaropvolgende voorzet in doel deviëren. Dit leidde tot heel wat protest bij de thuisploeg, maar de ref gaf geen krimp. Lochristi reageerde via een afstandsschot van Joël Polfliet dat op de paal uiteenspatte. Van Der Eedt redde een pegel van Van Eyck en Amrani trapte een voorzet van Verdoodt hoog over. Lochristi-doelman Van Der Eedt redde kort voor de rust opnieuw een poging van Van Eyck en in de daaropvolgende gevaarlijke fase viel de gelijkmaker. Badi werd foutief gestuit in de zestien, maar de scheidsrechter gaf Vandekerchove het voordeel en zijn voorzet werd door Polfliet tegen de netten getrapt.

De tweede helft startte met een achterwaartse kopbal van Van Eeckhout, maar de vingertoppen van De Vriendt brachten redding. Aan de overkant trapte Borahsasar naast. Lochristi profiteerde van het windvoordeel om de partij in handen te nemen. Doelman De Vriendt had veel moeite met een vrije trap van Speltdooren. Een misser van Taelemans zette Vandekerchove alleen voor doel die de 2-1 aantekende. De wedstrijd werd net voor het uur stilgelegd wegens de overvloedige regen, maar 10' later mochten de 22 spelers opnieuw het veld op. Lochristi bleef baas en Van Eeckhout zette zijn hoofd tegen een vrije trap van Speltdooren en de geruststellende 3-1 was een feit. Van Eeckhout dwong de bezoekende doelman nog een plat en ook Stijn de Wilde kon een voorzet van Volckerick niet voorbij de bezoekende doelman krijgen. Een snelle tegenstoot in de slotfase zorgde voor de 4-1. Vangansbeke bediende Volckerick die de bal kon binnenlopen en Lochristi meteen een ruime bezorgde.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram