SK Lochristi sluit seizoen met positieve noot af

28 april 2024

SK Lochristi kon het seizoen in schoonheid beëindigen. Tegen Lovendegem werd met ruime 4-2 cijfers gewonnen, na een aangename pot voetbal.

Beide ploegen hadden niets meer te winnen of te verliezen, maar maakten er nog een aangename wedstrijd van. De eerste goede aanval van de thuisploeg was meteen raak. Niels Vandedrinck zette zich door en bood Charles Ghyselinck met een knap pasje de openingstreffer aan. Een snelle dubbele voorsprong was mogelijk, maar Halewijn Schoonjans miste na een vrije trap van de afscheidnemende Arnor Lagast. De bezoekers kregen geen greep op de partij en toen Niels Vandedrinck zich de sterkste toonde in een onderling duel was de 2-0 een feit. Lovendegem kwam daarna beter in de wedstrijd en net voor rusten miste Quinten Van De Walle de kans op de aansluitingstreffer.

De tweede helft leek een kopie van de eerste. Lochristi zette meteen druk en al snel viel een nieuwe treffer. Kersverse papa Florian D'Hondt krulde een hoekschop rechtstreeks in doel. Stefan Moens miste daarna de 4-0 en Halewijn Schoonjans viseerde de benen van de bezoekende doelman. Lovendegem kreeg kort daarop opnieuw een unieke gelegenheid op een treffer, maar Jelle Buyle miste de tweede echte kans voor bezoekers. Het was Lochristi die de weg naar de netten vond. Charles Ghyselinck werd knap aangespeeld door Halewijn Schoonjans en hij knalde Lochristi op een comfortabele voorsprong. Daarna ging de thuisploeg iets te zelfzeker spelen en Lovendegem kon nog twee keer tegen scoren na defensie foutjes. Colin Leclercq en Lauden Decorte zorgden uiteindelijk voor de 4-2.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram