SK Lochristi heeft nieuwe trainersstaf voor volgend seizoen klaar

16 februari 2024

Met het aantrekken van Tim Bavre heeft SK Lochristi een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Enzo de la Riviere, de huidige coördinator voor de bovenbouw, zal als assistent-trainer fungeren in vervanging van Thomas Pattin. Peter Hemelsoet blijft op post als coach van de beloften.

De Sportieve Cel van SK Lochristi heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om het seizoen 2024-2025 voor te bereiden. Bijna alle huidige kernspelers hebben ondertussen bijgetekend. Thomas Teirlinck en Gerben Famay (momenteel beiden uitkomend voor SV Zaffelare) zullen de rangen komen versterken en keren terug naar 'de heimat'.

Afgelopen week is ook de definitieve invulling van de trainersstaf voor de eerste ploeg en de a-beloften gemaakt richting volgend seizoen. Met de huidige coach Eddy Van Hecke was er sowieso de afspraak dat hij tot het einde van het huidige seizoen de honneurs zou waarnemen, zodat een nieuwe hoofdtrainer moest gezocht worden. Uiteindelijk viel de keuze op Tim Bavré (42). De Wetteraar verdiende zijn strepen bij de interprovinciale jeugdwerking van VW Hamme, KAA Gent, Waasland Beveren en RFC Wetteren (als TVJO). Met SK Berlare en SK Grembergen had hij ook al een eerste elftal onder zijn hoede. Dit seizoen is hij als assistent-trainer aan de slag bij Jong Essevee Waregem dat uitkomt in 2de amateur.

Ook voor de positie van assistent-trainer moest naar een nieuwe invulling worden gezocht, gezien ook Thomas Pattin na 11 jaar een stapje terugzet en stopt als trainer. Thomas blijft wel betrokken bij het sportieve beleid van de club. De nieuwe assistent-trainer werd uiteindelijk gevonden in eigen rangen in de persoon van Enzo de la Riviere. Enzo is reeds 3 jaar bij SK Lochristi en is momenteel jeugdcoördinator bovenbouw en trainer van de gewestelijke U17. Volgend seizoen zal hij ook verantwoordelijk zijn voor de postformatie bovenbouw.

Peter Esprit

 

 

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram