Nieuwe thuisnederlaag komt zwaar aan

20 oktober 2024

SK Lochristi speelde in de zespuntenwedstrijd tegen KSV Melsen een weinig overtuigende partij en ging kansloos ten onder.

Nochtans begon Lochristi gedreven aan de wedstrijd. De duels werden gewonnen en er was veel drang naar voor. Gaandeweg de eerste helft viel die gedrevenheid weg en de bezoekers knokten zich in de wedstrijd. Na 20' stak Melsen een eerste keer de neus aan het venster en het was meteen raak. Michiel Dhondt profiteerde van de ruimte die hem geboden werd en hij zette doelman Davy Bracke tegenvoets. Lochristi kreeg daarna geen poot meer aan de grond en mocht gelukkig zijn dat het aan de rust slechts 0-1 stond. Bauke Famaey kon een bal net voor de doellijn in hoekschop koppen.

Ook in de tweede helft bleven de supporters op hun honger zitten. Bij de thuisploeg lukte er nauwelijks iets en ook de bezoekers konden niet echt voor dreiging zorgen. Toch werd het 0-2 toen Bruno Notebaert een knappe flankvoorzet in doel kopte. Enkele wissels brachten geen beterschap. Lennert De Rycke was nog dicht bij de 0-3, maar zijn lobbal miste de juiste richting.