Meteen de tweede uitzege in derby tegen Dynamo Beervelde

3 maart 2024

SK Lochristi kon opnieuw een goede zaak doen in het kader van operatie redding. Bij de buren van Dynamo Beervelde werd met ruime 0-4 cijfers gewonnen.

De vele regen van de voorbij dagen zorgde ervoor dat het veld in Beervelde er vrij zwaar bij lag, maar de ref zag in de paar waterplassen geen reden om de partij af te gelasten. De wedstrijd kon niet beter beginnen voor SK. Nauwelijks 3' na het eerste fluitsignaal kwam een afvallende bal bij Arnor Lagast terecht en die trapte via een thuisverdediger tegen de netten. Lochristi domineerde de wedstrijd, maar in de zone van de waarheid viel niet veel te beleven. Florian D'Hondt mikte wel een vrije trap via de vingertoppen van Beervelde-doelman Louis Vercammen op de deklat. De thuisploeg kon enkel dreigen via enkele afstandsschoten, maar die misten de nodige kracht om Davy Bracke in verlegenheid te brengen. Nadat Halewijn Schoonjans over kopte kon Beervelde enkele hoekschoppen versieren. Deze leverden echter geen kansen op zodat er met 0-1 werd gerust.

Beervelde begon vol goede moed aan de tweede helft, maar ook nu bleven de kansen uit. Lochristi hield de partij onder controle en versierde enkele mogelijkheden. Stefan Moens verscheen alleen voor doel en hij zag een sterk keepende Louis Vercammen in de weg liggen. Het was slechts uitstel. Na een snelle omschakeling kreeg Arnor Lagast vanop rechts de bal bij Stefan Moens, die deze keer niet twijfelde. Dynamo kreeg kort daarop een unieke kans op de aansluitingstreffer toen een terugspeelbal van Niels Bracke in de modder bleef steken, maar de thuisploeg profiteerde er niet van. De treffer viel aan de overzijde. Halewijn Schoonjans was het snelst op een bal die afgeremd werd  en tekende voor de 0-3. Dynamo gooide de handdoek. Een nieuwe vrije trap van Florian D'Hondt werd door Louis Vercammen uit doel geranseld, maar de goed gevolgde Halewijn Schoonjans kreeg al te veel ruimte om de score op te drijven. De laatste mogelijkheid was voor de thuisploeg. Jorre Van Der Sypt trapte echter onbesuisd over.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram