Familiedag: fotoreeksen staan op onze facebookpagina

25 augustus 2024

Meer dan 300 voetballertjes hebben zich zaterdag uitgeleefd op de familiedag die SK Lochristi zaterdag organiseerde.

SK Lochristi heeft er stilaan een traditie bij. Het laatste weekend voor de competitie is het verzamelen geblazen voor alle jeugdploegen die de club rijk is. Dit betekent vroeg starten en om 9 uur mochten de twee provinciale U8-ploegen en de gewestelijke U11 al de grasmat op voor een wedstrijd tegen KVC Borsbeke die met 10 ploegen naar Lochristi afzakte.

Het ideale voetbalweer zorgde voor een degelijke publieke opkomst en die zagen de SK Lo-ploegjes stevig weerwerk bieden De geslaagde familiedag werd afgesloten door de oudere jeugdspelers, met als toetje een partij tussen het eerste elftal die de beloften van derde amateurploeg Mandel United op bezoek kregen. Deze partij eindigde op een 5-2 overwinning voor SK, die de voorbereiding op een positieve manier kon afsluiten.

Volgende week start voor alle ploegen de competitie.

Foto's

Onze huisfotograaf was afgelopen zaterdag druk in de weer. Zijn foto's zijn in 5 delen terug te vinden op onze Facebookpagina.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram