De gouden schoenen zijn weer uitgereikt

1 mei 2024

Dinsdagavond werden in de kantine in de Bosdreef de gouden schoenen uitgereikt aan de meest verdienstelijke spelers van de midden en bovenbouw. De kinderen van de onderbouw kregen een trofee als aandenken van het seizoen 2023-2024. De nieuwe formule _ alle huldigingen op een avond en het pastafestijn _ mogen gerust geslaagd genoemd worden, met dank aan het evenemententeam.

Het gala van de gouden schoen is de traditionele afsluiter van het seizoen en met bijna 400 aanwezigen mag men van een behoorlijk succes spreken. Nog geen gouden schoenen bij de onderbouw, maar de aanwezige voetballertjes mochten allen met een trofee naar huis en bij de middenbouw, bovenbouw en senioren werd aan de meest verdienstelijke speler per ploeg wel een "gouden schoen" uitgereikt.

De aanwezige winnaars gingen allemaal op de foto en deze impressie is op de facebookpagina van SK Lochristi terug te vinden.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram