Beloften pakken titel in sleutelwedstrijd tegen Waasmunster

13 april 2024

Feest in de Bosdreef zaterdagnamiddag. De beloften van SK Lochristi mochten de champagne ontkurken na hun overwinning tegen de tweede in de stand Waasmunster. Met nog een wedstrijd te gaan is de vierpuntenkloof onoverbrugbaar voor de tegenstand.

De bezoekers begonnen sterk aan de wedstrijd, maar Lochristi nam al snel over en kwam bij de eerste actie voor doel op voorsprong. De bezoekende doelman Van Hemelrijck had in eerste instantie een knappe redding in huis, de daaropvolgende kopbal ging tegen de deklat en een seconde later lag de bal in doel via een bezoekende verdediger. Lochristi bleef de wedstrijd controleren, maar acteerde iets te slordig om voor meer gevaar te zorgen. De beste kans was nog voor Meric Balci, die van dichtbij binnen het bereik van een sterke doelman Van Hemelrijck trapte.

Wie een stormloop verwachte van Waasmunster in de tweede helft kwam bedrogen uit. De bezoekers kregen geen greep op de wedstrijd en de betere kansen waren voor Lochristi, maar de afwerking bleef in gebreke. Het was wachten tot 20' voor affluiten tot Sander Batsleer alleen op doel af kon gaan en de bal beheerst naast de doelman tegen de netten trapte. Waasmunster probeerde in de slotfase nog te reageren, maar de schuchtere overhaaste pogingen misten doel.

De beloften van SK Lochristi hebben er een schitterend seizoen opzitten. Van de 21 wedstrijden werden er 19 winnend afgesloten. Enkel op Waasmunster werd verloren en tegen Heikant Zele werden de punten gedeeld. Met 80 gemaakte doelpunten en 20 tegendoelpunten scoorde men dit seizoen hoge ogen.

Een fotoreeks van de wedstrijd kan u op facebook terugvinden.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram