Wedstrijd duurt opnieuw iets te lang

17 december 2023

SK Lochristi kon geen tweede keer stunten. In de partij tegen Sint-Laureins had men enige tijd uitzicht op een punt, maar in de slotfase liep het mis.

De bezoekers namen de partij onmiddellijk in handen. De Muer miste  al snel een opgelegde kans en ook een voorzet van Cools kon de spits van Sint-Laureins niet in doel verlengen. Lochristi stak op het kwartier de neus aan het venster. Een afstandsschot van Schoonjans belandde op de paal en Ghyselinck kreeg de afvallende bal niet onder controle. De Muer kon aan de overkant een knappe aanval niet afwerken. Lochristi moest dan wel het spel ondergaan, kansjes creëren lukte wel. Gonzalez viseerde echter de deklat. Iets over halfweg kwamen de bezoekers dan toch op voorsprong. Versluys krulde een aflegger van De Muer voorbij doelman Bracke. Lochristi kon in het slotkwartier nog twee keer dreigen. Vandedrinck werd in het straatje gestuurd, maar de bezoekende doelman Wuestenberghs bracht redding en de Lochristi-spits kwam even later een teenlengte te kort om een voorzet van Depraetere af te werken.

De eerste kans na de rust was voor Ghyselinck die over doel mikte. Hij kopte even later ook nog op het dak van het doel. Het spelpeil verwaterde nadien een beetje. Beide ploegen toonden veel goede wil, maar er slopen teveel slordigheden in het spel. Met nog een kwartier op de klok kon Lochristi toch tegenprikken. Een knappe pas binnendoor van Gonzalez belandde bij Vandedrinck die de bordjes in evenwicht bracht. Het uitzicht op een puntje tegen de tweede in het klassement bleef echter niet lang duren. Met nog 4 minuten op de klok strafte De Muer een foutje in de thuisdefensie ongenadig af. Minnaert en De Kesel verzuimden in de slotfase de wedstrijd te beslissen.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram