Voorbereiding gaat volgende week van start: enkele wijzigingen in voorbereidingsprogramma

21 juli 2023

Op dinsdag 26 juli start de voorbereiding van het nieuwe seizoen met een eerste training op het complex in Beervelde. Gezien de loting van de Hofmancup zijn er enkele aanvullingen/wijzigingen in het voorbereidingsprogramma.

De spelers werken de eerste week 2 trainingen af en trekken vrijdag 28 juli op stage. Op zondag 30 juli wordt de heenwedstrijd van de Hofmancup gespeeld tegen Laarne-Kalken (16 uur - Bosdreef). Woensdag 2 augustus oefent SK Lochristi thuis tegen eersteprovincialer SK Berlare (19 uur). De terugwedstrijd voor de Hofmancup in en tegen Laarne-Kalken gaat door op zondag 6 augustus (16 uur).

Door de dubbele confrontatie tegen reeksgenoot Laarne-Kalken is er een wijziging in het voorbereidingsprogramma. Op zondag 13 augustus stond er immers een oefenwedstrijd gepland tegen... Laarne-Kalken. Deze gaat nu niet door en wordt vervangen door een oefenpot op verplaatsing op het terrein van SK Grembergen (16 uur).

Peter Esprit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram