VK Watervliet, een zware loting voor eindronde

2 mei 2023

Zopas werd geloot voor de eindronde in derde provinciale. SK Lochristi krijgt met VK Watervliet meteen een moeilijke tegenstander voorgeschoteld. Wanneer de wedstrijd wordt gespeeld (op 6 of 7 mei) wordt nog onderling afgesproken.

20 ploegen gingen dinsdagavond in de trommel voor de loting van de provinciale eindronde in derde provinciale. In een eerste ronde werden 4 wedstrijden geloot en kregen 12 ploegen meteen een weekend extra rust. Lochristi moet komend weekend meteen aan de bak en zal het thuis opnemen tegen reeksgenoot VK Watervliet.

Dit is meteen een zeer zware dobber. De Meetjeslanders eindigden in de reeks van Lochristi op de tweede plaats met 71 punten. In beide onderlinge confrontaties dit seizoen trok Lochristi telkens aan het kortste eind.  In oktober kreeg SK zijn zwaarste nederlaag aangesmeerd (5-1). De thuiswedstrijd in maart eindigde op een 0-1 nederlaag.

Indien Lochristi de wedstrijd wint wacht op 13 of 14 mei een confrontatie (op verplaatsing) met Robur Hamme-Moerzeke, dat de derde plaats pakte in de F-reeks.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram