SK Lochristi zet 2023 goed in

8 januari 2023

SK Lochristi heeft zijn eerste wedstrijd van het nieuwe jaar winnend afgesloten. Na een zeer sterke eerste helft stond het 3-0, een score die in de tweede helft vrij makkelijk kon geconsolideerd worden.

Overtuigend, zo kan men de eerste helft van SK Lochristi samenvatten. De jongens van Dwight Waeytens namen de wedstrijd onmiddellijk in handen. Een schot van Charles Ghyselinck werd afgeblokt en doelman Bryan Goris moest goed plat. Lochristi domineerde en toen de bezoekende defensie in de fout ging bood Matthias De Clercq ploegmaat Charles Ghyselinck de openingstreffer op een schoteltje aan. Evergem had geen tijd om te bekomen. Matthias De Clercq werd knap aangespeeld door Arnor Lagast en de ingelopen Stefaan Moens tekende meteen voor de 2-0. Evergem kwam nauwelijks in het stuk voor en toen Charles Ghyselinck met een knap pasje Stefaan Moens bediende was de 3-0 een feit.

Evergem kwam iets gedrevener uit de kleedkamer, maar dit leverde geen kansen op. Lochristi hield relatief makkelijk controle en creëerde nog de betere kansen. Matthias De Clercq zag de ingevallen doelman Yentel Dhaese met een knappe redding uitpakken. Maxime Welvaert knalde op het uur de beste kans van de bezoekers over. Lochristi bleef makkelijk baas en zag de 4-0 nog afgevlagd door een goed leidend trio.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram