SK Lochristi sluit samenwerking met F.A.F.Y voor de organisatie van voetbalstages

3 mei 2023

SK Lochristi heeft een samenwerking gesloten met F.A.F.Y (Football Academy for Youngsters), een feitelijke vereniging die 2 keer per jaar voetbalkampen organiseert (tijdens de herfstvakantie en 2de week van de paasvakantie). Inschrijven voor het herfstkamp is vanaf nu mogelijk.

Al 15 jaar staat F.A.F.Y. garant voor kwalitatieve voetbalstages. De vereniging, die getrokken wordt door twee voetbalminnende inwoners van Lochristi, engageert zich elke dag om de stages interessant, leerrijk en toegankelijk te maken. 

F.A.F.Y verhuist vanaf dit jaar van SK Wachtebeke naar SK Lochristi (Bosdreef). De eerstvolgende herfststage _ voor voetballers van U6 tot U13 _ gaat door van 30 oktober tot 3 november 2023 (geen training op 1 november) en is in volle voorbereiding. De inschrijvingen lopen tot 17 september 2023, dit om de organisatoren de nodige tijd te geven om de kledijpakketten in orde te brengen.

Inschrijven hiervoor kan via de website van F.A.F.Y. Kostprijs per deelnemer: 150 euro. Vanaf het tweede kind is een korting van 10 euro voorzien. Net zoals bij de voorgaande stages blijft de organisatie trouw aan het unieke concept waarbij de deelnemers voorzien worden van een complete uitrusting en warm middagmaal. Op die manier wil men het groepsgevoel versterken.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram