Punt gaat in slotfase verloren

19 maart 2023

SK Lochristi speelde niet meteen zijn beste wedstrijd van het seizoen. Tegen een zeer enthousiast Waarschoot ging een punt in de slotfase nog verloren. De 1-2 overwinning van de bezoekers was verdiend te noemen.

De toeschouwers zagen een best aantrekkelijke eerste helft. Waarschoot startte sterk en dreigde via Verstraete. Op een eerste noemenswaardige actie van de thuisploeg was het wachten tot het kwartier. Stefan Moens mikte naast en Charles Ghyselinck trapte binnen het bereik van doelman Kevin Eeckhoudt. Het spel ging goed op en neer. Arno Vandenhende kon een  doorgekopte hoekschop net niet verlengen en aan de overkant zag Derrick Nkansah zijn schot naast doel gaan. In de slotfase van de eerste helft kregen de bezoekers twee mogelijkheden om de score te openen. Davy Bracke kon met een voetveeg de 0-1 voorkomen en Verstraete trapte een wenkende kans over.

Na de rust ging Waarschoot op zijn elan verder en Lochristi had geluk toen de paal na een warrige fase voor doel redding bracht. Het duurde enige tijd voor SK uit de omknelling raakte. Een gekraakt schot van Charles Ghyselinck, na afleggen van Stefan Moens, was het enige gevaar die de thuisploeg liet noteren. Arno Vandenhende trapte een fraaie actie van Waarschoot in het zijnet. Lochristi kwam tegen de gang van het spel op voorsprong. Charles Ghyselinck kon de ingevallen Halit Pala bereiken en die devieerde de bal voorbij doelman Eeckhoudt. Lochristi kon de wedstrijd even in handen pakken, maar lang duurde dit niet. Waarschoot ging enthousiast op zoek naar de gelijkmaker. Verstraete viseerde de vingertoppen van doelman Bracke en toen de bezoekers in de 80' een hoekschop mochten trappen kwam Arno Vandenhende goed voor zijn man ingelopen om de 1-1 tegen de netten te koppen. Waarschoot rook de overwinning. Verstraete trapte onbesuisd over maar Bono Goffaux bezorgde de bezoekers nog de 1-2 na opnieuw een stilstaande fase.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram