Opdracht volbracht

1 april 2023

SK Lochristi moest helemaal niet het beste voetbal brengen om WS Lovrienden Lotenhulle met ruime cijfers te kloppen. Net voor de rust deelde men de thuisploeg de definitieve uppercut toe, zodat de tweede helft overbodig werd.

Ondanks de slechte weersomstandigheden lag het terrein van Lotenhulle er nog vrij behoorlijk bij. Toch maakten de oneffenheden goed voetbal niet echt mogelijk. Na een rustig begin nam Lochristi de partij in handen en de eerste goede kans was meteen raak. Arnor Lagast kreeg de bal perfect ingespeeld door Charles Ghyselinck en hij trapte beheerst voorbij thuisdoelman Robbe Seys. Wie verwachtte dat Lochristi zou doordrukken kwam bedrogen uit. Lotenhulle, dat de punten nog goed kon gebruiken, pakte de wedstrijd in handen, maar faalde in de zone van de waarheid. Kiandro Vlaeminck trapte voorlangs en een schot van Robin Vandesteene ging ruim naast. Lochristi kon daar enkel een poging van een bedrijvige Stefaan Moens tegenover zetten. De thuisploeg kreeg nog een unieke kans op de gelijkmaker. Wesley De Clerck trapte alleen voor doel naast. Het brak de thuisploeg zuur op, want net voor rusten zette Lochristi orde op zaken. Stefaan Moens werd in het straatje gestuurd en werkte beheerst af en toen Moens nauwelijks 2' later Matisse Vigneri bediende was de partij gespeeld.

Na de rust viel er nauwelijks nog iets te beleven. Lochristi controleerde en de thuisploeg kreeg niet echt vat op de wedstrijd. Op het uur kon Florian D'Hondt de bal na hoekschop van Arnor Lagast tegen de netten koppen. De thuisploeg kon nog een keer dreigen via Wesley De Clerck en ook Lochristi kreeg nog een unieke mogelijkheid. Arnor Lagast liet de 0-5 alleen voor doel liggen, maar dit had al lang geen belang meer.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram