Maria-Aalter helpt SK Lochristi aan ruime zege

22 januari 2023

De wedstrijd van SK Lochristi tegen Maria-Aalter was na nauwelijks een kwartier gespeeld. De thuisploeg scoorde aan 100% en de bezoekers konden nadien geen vuist maken en lieten zich al te makkelijk naar de slachtbank voeren.

Niet dat SK Lochristi furieus begon aan de wedstrijd, maar de bezoekende defensie gaf helemaal niet thuis in het aanvangskwartier. Florian d’Hondt mocht na hoekschop volledig vrijstaand doorkoppen en de al even vrijstaande Camilo Gonzalez zorgde meteen voor de 1-0. De bezoekers konden even voor dreiging zorgen via Nour-Eddine El Malqui, maar het doelpunt viel aan de overkant De bezoekende defensie verloor Stefaan Moens volledig uit het oog en met een puntertje zorgde die voor een dubbele voorsprong. Een vrije trap van Florian D’Hondt belandde via de voet van verdediger Sebastiaan Hermans bij Arnor Lagast die de 0-3 kon binnen tikken. Maria-Aalter onderging het spel. Matthias De Clercq zette doelman Miguel Libbrecht aan het werk en toen Arnor Lagast de bal bij Stefaan Moens kreeg was de 4-0 een feit. Een bedrijvige Matthias De Clercq besloot over en Arnor Lagast knalde een afvallende bal via verdediger Loughlin Schepers tegen de netten. Een schot van Camilo Gonzalez werd licht gedevieerd door Ruben Van Gerven en opnieuw gingen de netten aan het trillen. Een kopbaldoelpunt van Wout van der Snickt werd net voor de rust afgekeurd na duwfout.

Kwamen de bezoekers iets gretiger uit de kleedkamer, de eerste kans was opnieuw voor Wout Van Der Snickt. Deze keer had de ref buitenspel gezien en het kopbaldoelpunt ging opnieuw niet door. Het was slechts uitstel. Een aflegger van Matthias de Clercq werd door Arnor Lagast fraai in doel getrapt. De wedstrijd kabbelde verder en Lochristi bleef baas over een onmondig Maria-Aalter. Mattis Vignieri kon net buiten de zestien aanleggen en tekende voor de 8-0. Wout Van Der Snickt mikte voorlangs en Derrick Nkansah trapte binnen het bereik van doelman Miguel Libbrecht. Diezelfde Derrick Nkansah besloot even later iets te slap al leek de bal over de lijn. Scheidsrechter Jeroen Van Lerberghe, die het zonder lijnrechters moest doen, gaf de bezoekers het voordeel van de twijfel. De 9-0 viel dan toch in blessuretijd en opnieuw was het Mattise Vignieri die vanop afstand scoorde.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram