Knappe treffer van Halewijn Schoonjans trekt SK Lochristi over de streep

2 september 2023

SK Lochristi pakte in de eerste wedstrijd van de competitie de volle buit. In een nerveuze partij besliste Halewijn Schoonjans de partij met een knappe treffer.

SK Lochristi kon na een korte studieronde de partij in handen nemen en de eerste echte kans was meteen raak. Halewijn Schoonjans controleerde een flankvoorzet met de borst en trapte heel beheerst over de doelman in de verste hoek. De thuisploeg had de wedstrijd in handen en de weinige dreiging van de bezoekers kwam vanuit de tweede lijn. Halfweg de eerste helft knokten de bezoekers zich beter in de partij en kregen ze ook mogelijkheden. Branco Opsomer verscheen alleen voor Davy Bracke, maar de Lochristi-doelman was bij de pinken. Ruben Welvaert kopte in het slot nog een flankvoorzet over.

Poesele kwam vol goede moed uit de kleedkamer en Ruben Welvaert zette doelman Davy Bracke meteen aan het werk. De bezoekers drongen nog even aan, maar gaandeweg herstelde Lochristi het evenwicht. Toen Halewijn Schoonjans ploegmaat Stefan Moens alleen voor doel afzonderde leek de 2-0 in de maak. Moens omspeelde de doelman, maar zag zijn poging door Jens Pourquoy van de lijn gehaald. Poesele reageerde met een afstandsschot van Robben Verheye dat de kruising trof. De bezoekers gingen in het slotkwartier resoluut op zoek naar de gelijkmaker, wat Lochristi de mogelijkheid gaf te counteren. Een schot van Mattys Depraetere ging net naast de kruising zodat het bibberen bleef tot het verlossende eindsignaal.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram