Dwight Waeytens niet langer trainer van SK Lochristi

20 november 2023

Hij wou het pas dinsdagavond wereldkundig maken na een gesprek met de spelers, maar de spreekwoordelijke tamtam deed zondagavond al zijn werk, waardoor het in dagen van sociale media niet lang geheim bleef. Dwight Waeytens nam na de verloren partij tegen VSV Gent ontslag als trainer van SK Lochristi.

Dwight Waeytens (ex-speler van Lochristi) volgde vorig seizoen Bart Walleyn op als coach en loodste SK Lochristi meteen naar tweede provinciale, na een spannende eindronde. Dit seizoen combineerde hij het trainerschap van SK Lochristi met een job als headcoach van Jong Cercle Brugge in tweede afdeling.

Na de verloren wedstrijd gisterenmiddag tegen VSV Gent besloot Waeytens de handdoek in de ring te gooien. Thomas Pattin en Peter Hemelsoet zullen tot de aanstelling van een nieuwe trainer de oefenstonden leiden.

Langs deze weg willen we Dwight bedanken voor het harde werk en hem veel succes wensen in zijn verdere trainerscarrière.

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram