De gouden schoenen zijn verdeeld

21 mei 2023

Vrijdag- en zaterdagavond werden in de kantine van de Bosdreef de gouden schoenen uitgereikt aan de meest verdienstelijke spelers van de midden en bovenbouw. De kinderen van de onderbouw kregen een trofee als aandenken van het seizoen 2022-2023.

Het gala van de gouden schoen is de traditionele afsluiter van het seizoen en met meer dan 300 eters over de twee dagen mag men van een behoorlijk succes spreken. Vrijdagavond waren de jongste voetballertjes aan de beurt. De kinderen van de onderbouw mochten allen met een trofee naar huis en bij de middenbouw werd aan de meest verdienstelijke speler per ploeg een "gouden schoen" uitgereikt.

Zaterdagavond was het de beurt aan Warre De Mol, Milan Van Middelem, Ruben Van De Woestyne, Cedric Rousseau, Sander Batsleer, Thomas De Rocker, Thano De Vos en Stefan Moens. Ook de drie kampioenen werden nog eens figuurlijk in de bloemetjes gezet en kregen als traktatie 100 bonnetjes cadeau. De aanwezige winnaars gingen allemaal op de foto en deze impressie is op de facebookpagina van SK Lochristi terug te vinden.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram