Zuur puntenverlies

2 oktober 2022

SK Lochristi en Sint-Kruis-Winkel deelden de punten in hun onderlinge confrontatie en daar mochten vooral de bezoekers tevreden mee zijn. SK miste de kansen en zag in blessuretijd de winst verloren gaan.

De aanvangsfase verliep gelijkopgaand. Sint-Kruis-Winkel nam het meest initiatief, maar kansen leverde dit niet op. Net over het kwartier viel een eerste poging op doel te noteren. Dylan Verstraeten draaide zich knap vrij en trapte naast. Opeens brak de partij open. Matthias De Clercq viseerde aan de overkant de dwarsligger. Kwinten Van de Velde trapte binnen het bereik van doelman Davy Bracke en een schot van Sven Ingels ging over. Net voorbij het half uur trok diezelfde Ingels aan de noodrem, maar hij kwam verbazend genoeg weg met een gele kaart. Doelman Sander Nimmegeers kreeg de daaropvolgende vrije trap van Florian D'Hondt niet onder controle en de goed gevolgde Jonas Bouckaert trapte de 1-0 binnen. Lochristi zette door en Matisse Vigneri en Matthias De Clercq trapten hun kans op de 2-0 op Nimmegeers, De bezoekers zetten er enkel een flauw schotje van Aleksiev Emilov tegenover. Net voor rust werd Matthias de Clercq knap vrijgespeeld op rechts en Stefaan Moens was er als de kippen bij om de dubbele voorsprong tegen de netten te trappen.

De tweede helft kon niet slechter beginnen voor Lochristi. Lorenzo De Groote haakte Aleksiev Emilov in de zestien en de ref twijfelde niet. Sven Ingels trapte de elfmeter voorbij Bracke. Lochristi had een felle reactie in huis. Stefaan Moens kon de bal knap binnenhouden en Matthias de Clercq bedienen die opnieuw op de deklat besloot. Jonas Bouckaert kopte naast op hoekschop. Ook Charles Gyselinck kon afdrukken, maar Nimmegeers lag in de weg. Wout Van Der Snickt trapte de afvallende bal opnieuw in de handen van de bezoekende doelman. Lochristi miste de kansen en zag in de 92' de winst verloren gaan. Een verre bal werd aan de tweede paal terug voor doel gebracht en Keanu Billiet zette de bordjes in evenwicht.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram