Vermijdbare nederlaag

6 november 2022

SK Lochristi kon niet bevestigen na de ruime zege vorige week. Op het terrein van Waarschoot werd met de kleinste score verloren.

Lochristi begon sterk. Na goed 10’ stoomde Wout Van Der Snickt door op de linkerflank, zette laag voor en Niels Vandedrinck besloot op doelman Van De Voorde lag in de weg. Een tweede poging van Vandedrinck even later werd eveneens onschadelijk gemaakt door de thuisdoelman. Waarschoot kon welgeteld een keer dreigen. Een hoekschop schoot verrassend door en Florian D’Hondt devieerde de bal bijna in eigen doel. De grootste kans van de eerste helft was voor Stefan Moens maar opnieuw lag doelman Van De Voorde in de weg.

Ondanks het windvoordeel kon SK zijn goede eerste helft niet verder zetten. De thuisploeg werd dreigend. Seppe Van Overbeke besloot voorlangs. Net voor het uur dook Lennert De Waele in de rug van de bezoekende defensie. Matis Verstraete knalde zijn gemeten voorzet aan de tweede paal binnen. Lochristi probeerde de bakens te verzetten maar de beste kans was nog voor Waarschoot. Jarne knalde deze op de deklat. Stefan Moens kon nog een keer dreigen, maar opnieuw was thuisdoelman de sterkste.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram