SK Lochristi wint overtuigend in Moerbeke

8 mei 2022

SK Lochristi won overtuigend op het terrein van Moerbeke. Het duo De Ridder-Moens was bij momenten een gesel voor de thuisverdediging.

De aanvangsfase verliep gelijkopgaand. Een strak schot van Özen ging naast en De Ridder kopte aan de overkant over. Moerbeke nam de wedstrijd in handen. De Volder kopte op de deklat na hoekschop. De Vriese kopte even later een nieuwe hoekschop binnen en zette de thuisploeg op voorsprong. Lochristi nam de partij in handen. De Ridder bediende Moens die overhoeks binnentrapte. Moerbeke was even van slag en bij balverlies kon De Ridder optimaal profiteren en de bezoekers op voorsprong zetten. Özen zag zijn schot op de paal uiteen spatten. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg  Moens de bal cadeau van een Moerbeke-verdediger en hij trapte de 1-3 voorbij de doelman.
De klok had in de tweede helft niet eens een rondje gemaakt of Lochristi stond op 1-4. De Ridder won een sprintduel en bood Moens een nieuwe treffer aan. Een onhoudbare De Ridder dwong de thuisdoelman tot een nieuwe redding. Het spel leek even te ontaarden na twee stevige overtredingen, maar beide zondaars keken meteen tegen een gele kaart aan. Moerbeke kreeg geen poot meer aan de grond en Lochristi controleerde. Bij een scherpe counter kon De Ridder zich doorzetten en Stragier de 1-5 aanbieden. De Vrieze kopte nog een mogelijkheid voor de thuisploeg over, maar de overtuigende zege kwam nooit meer in gevaar.

Peter Esprit

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram