SK Lochristi speelt zondag een ochtend- en avondwedstrijd

13 augustus 2022

De kern van SK Lochristi speelt zondag 14 augustus 2 wedstrijden. Om 10 uur (u leest het goed) wordt op het veld van KFC Moerbeke gespeeld. De wedstrijd voor de Hofman Cup tegen JV De Pinte start om 19 uur. Dit alles heeft te maken met de warme weersomstandigheden.

In normale omstandigheden was een dubbele confrontatie met Moerbeke voorzien en dit leek na de nederlaag tegen ESA Bottelare (Hofman Cup) perfect mogelijk. SK Lochristi werd als beste verliezer, na de dubbele confrontatie met Bottelare, echter heropgevist en moet dus naar De Pinte voor de volgende ronde van de Oost-Vlaamse beker.

De ploegen hielden de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten en gezien beide wedstrijden op een kunstgrasveld worden afgewerkt, leek spelen in de namiddag bij een temperatuur van meer dan 30° niet meteen aangewezen. Uiteindelijk bereikten de ploegen een akkoord om het tijdstip van de wedstrijd aan te passen.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram