SK Lochristi sleept puntje uit de brand

20 november 2022

In een kansarme wedstrijd op het terrein van Hansbeke kon SK Lochristi een 2-0 achterstand ophalen en toch een punt meenemen naar de Bosdreef.

De thuisploeg trachtte Lochristi meteen onder druk te zetten, maar het overwicht leverde geen kansen op. Gaandeweg kon SK het evenwicht herstellen. De doelmannen bleven echter compleet werkloos. In de 38' viel dan toch een treffer. Davy Versprille kon een defensief foutje uitbuiten en via de voet van Florian D'Hondt ging de bal in de netten.

De tweede helft kende hetzelfde spelbeeld. Beide ploegen toonden veel goede wil, maar kansen vielen er nauwelijks te noteren. Een knappe aanval van de thuisploeg leverde toch een dubbele voorsprong op. Ruben Deleu werkte op het uur af en zette Hansbeke op rozen. Lochristi toonde echter veel weerbaarheid. De ingevallen Charles Ghyselinck kon met zijn eerste baltoets van de wedstrijd meteen de aansluitingstreffer aantekenen. Met nog een kwartier op de klok kon Stefan Moens zich doorzetten. Zijn voorzet werd door een thuisverdediger voor de voeten van Charles Ghyselinck weggewerkt. De bal kwam opnieuw voor de voeten van Moens die de 2-2 tegen de netten trapte.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram