SK Lochristi pakt volle buit in Erpe Mere

3 april 2022

SK Lochristi reageerde goed op de nederlaag vorige week tegen Jong Lede. Erpe Mere, nochtans niet de favoriete tegenstander, werd in eigen huis met 1-3 geklopt.

Het eerste gevaar kwam van de thuisploeg. Een eerste actie van Van Calenberg werd afgeblokt door Hoebeke. Toen doelman Van Der Eedt in de voeten ging wees de ref naar de strafschopstip. Lammens bracht de thuisploeg op voorsprong. Lochristi reageerde. Een voorzet van Van Der Eedt belandde bij Zwart die Braem de gelijkmaker aanbood. De bezoekers duwden door. Zwart trapte tot twee keer toe naast en ook zijn kopbal op hoekschop van Pauwels ging langs de verkeerde kant van de paal.

Erpe Mere kwam gretig uit de kleedkamer. Arijs trapte voorlangs en Lochristi had geluk dat de thuisploeg dom balverlies bij de bezoekers niet afstrafte. Het bracht de thuisploeg zuur op, want in de 59' scoorde Zwart na voorzet van Pauwels. De thuisploeg kon zich niet meteen herstellen en een hoekschop van Pauwels belandde via het dijbeen van Zwart in doel. Erpe Mere moest voluit gaan en probeerde ook. Een vrije trap van Beeckaert bracht doelman Van Der Eedt niet in verlegenheid. Ook vanop afstand lukte het niet. Beeckaert zette met een kopbal de Lochristi-doelman aan het werk. Lochristi hield stand en springt over Erpe Mere de top 5 in.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram