SK Lochristi pakt overtuigende zege tegen Voorde-Appelterre

20 februari 2022

SK Lochristi nam in moeilijke omstandigheden revanche voor de 3-0 nederlaag in Voorde-Appelterre. De bezoekers konden geen vuist maken en Lochristi won oververdiend, al had de score gerust wat hoger mogen zijn.

Lochristi begon fel aan de wedstrijd. Een vrije trap van Speltdooren dwong doelman Kempeneers tot een onorthodoxe redding. Zwart zag zijn schot ook gepareerd door de bezoekende doelman. Lochristi had windvoordeel in de eerste helft. Een afstandsschot van Vandekerckhove was iets te centraal en Zwart trapte alleen voor doel opnieuw op Kempeneers. De bezoekers kregen halfweg de eerste helft een unieke kans. De Drie dwong doelman Van De Eedt plat na voorzet van Donmez. Lochristi kon nog dreigen met een schot  van Deppe, maar de goede richting ontbrak.
De bezoekers profiteerden van het windvoordeel om na de rust even te dreigen. De Drie trapte naast. Verder kwam Voorde-Appelterre niet. Lochristi overleefde een moeilijk kwartier en nam de partij resoluut in handen. Zwart kon zijn voet net niet op een scherpe voorzet van Van Der Eedt zetten en Vandekerckhove trapte iets te slap. Een kopbal van Zwart werd door doelman Kempeneers uit de hoek gehaald.. Hoebeke kopte de daaropvolgende hoekschop tegen de paal. Vandekerckhove was onmiddellijk daarna wel bij de pinken en bracht de thuisploeg meer dan verdiend op voorsprong. Lochristi duwde door en een fraai afstandsschot van Melens zakte iets sneller door de wind en de bal verdween in de kruising. De bezoekers konden geen vuist meer maken. De Waele trapte vanuit een scherpe hoek op doelman Kempeneers. De Drie zag zijn poging aan de overkant naast doel gaan. Braem had de 3-0 aan de voet toen hij alleen voor doel kwam maar de bal ging net naast.

De moeilijke periode na de winterstop lijkt door deze overtuigende zege voorbij. Volgende week komt leider Oostkamp naar de Bosdreef afgezakt.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram