SK Lochristi krijgt Eppegem niet op de knieën

10 april 2022

SK Lochristi kon tegen een verdedigend ingesteld Eppegem niet uitpakken met een nieuwe zege. De bezoekers waren blij met een punt, maar schieten daar richting behoud niets mee op.

De bezoekers startten zeer behoudend en gaven weinig ruimte weg. Lochristi vond niet meteen een oplossing om de versterkte burcht in te nemen. De Waele kopte een afvallende bal over. Ook een zeldzaam counterkansje van de bezoekers bleef steken in goede bedoelingen. Eppegem versierde wel enkele hoekschoppen die voor wat dreiging zorgden. Doelman Luypaert kon een scherpe voorzet van Braem onderscheppen. Aan de overkant trapte Fontaine na een lange inspanning over.  De zwakke eerste helft eindigde dan ook op een logische 0-0.

Na de rust kregen de toeschouwers eenzelfde spelbeeld te zien. Lochristi ging iets nadrukkelijker op zoek naar een treffer. Een schot van Zwart werd afgeblokt en Vandekerckhove kopte over. Ook Eppegem probeerde aanvankelijk iets meer. Gody dwong Van Der Eedt plat en Fontaine trapte over. De beste kans van de wedstrijd viel net voor het uur. Vandekerckhove kreeg een scherpe voorzet van Braem niet voorbij doelman Luypaert. Een vrije trap van Sikumoya ging een meter of twee naast. In het slot probeerde SK Lochristi met lange ballen de bezoekende verdediging in de problemen te brengen, maar dit lukte niet.

Kobe Van De Sijpe

Er viel ook minder goed nieuws te melden bij SK Lochristi. Invallersdoelman Kobe Van De Sijpe (foto) werd vrijdagavond tijdens de beloftenwedstrijd op het terrein van Zelzate met een dubbele kaakbeenbreuk afgevoerd naar het ziekenhuis. Kobe, die dit seizoen al niet van kwetsuren gespaard bleef, onderging zaterdag reeds een heelkundige ingreep. Langs deze weg willen wij Kobe van de ganse Lochristi-familie een spoedig herstel toewensen.

Peter Esprit

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram