SK Lochristi B zet druk op leider Laarne Kalken na zege in Boekhoute

13 maart 2022

SK Lochristi B pakte drie punten op het terrein van Boekhoute. Een vroege treffer was voldoende voor de volle buit.

De eerste aanval was meteen succesvol. Gilles De Ridder en Charles Ghyselinck drongen door op links en de voorzet van Ghyselinck werd in een tijd overgenomen aan de tweede paal door Stefan Moens en meteen stond Lochristi op voorsprong. De bezoekers speelden de eerste helft met de wind in de rug en dat bepaalde volledig het spelbeeld. Na een kwartier mondde een mooie aanval via Stefan Moens en Theo Lietaer voor de voeten van Thomas Stragier maar die knalde over. Een voorzet van Theo Lietaer werd door Charles Ghyselinck via de doelman op de paal besloten, Lietaer kopte een hoekschop ban Baes net over.

Ook tegen de wind in kwam Lochristi nooit in de problemen. Doelpogingen van Stefan Moens en Theo Lietaer stuitten op de thuisdoelman en bij een perfect aangesneden vrije trap van Francis Baes miste Robrecht Schoonjans van dichtbij. Charles Ghyselinck kwam alleen voor de thuisdoelman maar besloot op die laatste. Op een heel hobbelig terrein heeft SK Lochristi B zijn knappe reeks verdergezet en nadert nu tot 3 punten op leider Laarne Kalken.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram