SK Lochristi B wint overtuigend in Maria Aalter

27 maart 2022

SK Lochristi B won opnieuw, nu op het terrein van Maria-Aalter. De zege werd wel overschaduwd door de kwetsuur van Charles Ghyselinck.

Na 3 minuten spelen werd Stefan Moens op verdachte wijze in het strafschopgebied onderuit gehaald, maar de bal ging niet op de stip. Een dubbelpas tussen Theo Lietaer en Gilles De Ridder werd door laatstgenoemde nipt naast getrapt. Maria Aalter was een keer gevaarlijk in de eerste helft. Verdediger Guidée trapte een vrije trap net naast. Het terrein van Maria Aalter, dat in bosgebied ligt, mag niet gesproeid worden van de gemeente Aalter en dat maakte goed voetbal nagenoeg onmogelijk. Toen doelman Libbrecht de bal niet onder controle kreeg na een eigen inworp was Charles Ghyselinck alert genoeg om de 0-1 tergend traag binnen te tikken. Een minuut later blesseerde Ghyselinck zich aan de linkerenkel toen hij na een luchtduel slecht neerkwam.

Na de rust stuurde Thomas Stragier medemaat Theo Lietaer diep. Lietaer zette voor vanop links en Stefan Moens scoorde in de korte hoek. Lochristi bleef de baas en ook nu kon de thuisploeg een keer dreigen. Thuisspits El Maigui besloot in het zijnet. Stefan Moens bracht nog Gilles De Ridder in stelling maar zijn grondscherend schot werd door doelman Libbrecht knap gestopt. Het slotakkoord was voor Robrecht Schoonjans. Hij kopte een knap getrapte corner van Francis Baes knap binnen.

Volgende week speelt SK Lochristi op zaterdagavond tegen de buren van SV Zaffelare om 17.45 uur.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram