SK Lochristi B wint doelpuntenrijke partij in Kaprijke-Bentille

30 januari 2022

SK Lochristi B had het knap lastig bij Kaprijke-Bentille en kon pas in de slotfase definitief afstand nemen.

De debatten werden geopend door Gilles De Ridder die Charles Ghyselinck in het straatje stuurde, maar die besloot op thuisdoelman Couvreur. Een hoekschop van Florian D’Hondt werd door Theo Lietaer naast gekopt. Lietaer kopte nadien een scherpe voorzet van Niels Bracke binnen en een paar minuten later kon hij via de paal binnenkoppen op aangeven van Lansan Van Bockstal. Diezelfde Van Bockstal beging een onnodige fout in de zestien en Van Vooren trapte de elfmeter binnen. Doelman Davy Bracke hield met een knappe reflex Bastien van de gelijkmaker. Net voor rusten mocht Florian D’Hondt een voorzet van Niels Bracke binnenknallen.

Lochristi op rozen dacht men, maar na een te kort teruggespeelde bal kon Bastien de 2-3 aantekenen en even later werd een vrije trap binnengekopt in een bos van spelers. Alles te herdoen maar daar dacht Florian D'Hondt anders over. Eerst schermde hij knap de bal af en bood hij de pas ingevallen Arnor Lagast de 3-4 aan. Het orgelpunt werd geplaatst door D’Hondt toen hij een vrije trap vanop 20 meter heel knap binnentrapte.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram