SK Lochristi B smeert buren uit Zaffelare zware nederlaag aan

2 april 2022

De derby tussen SK Lochristi B en SV Zaffelare B werd volledig gedomineerd door de thuisploeg. Zaffelare, dat fel verzwakt aan de aftrap kwam, kon op geen enkel moment een vuist maken en moest met een zware 9-0 huiswaarts.

SK Lochristi ging meteen op zoek naar een treffer, maar bij de eerste kansjes ontbrak de precisie. De thuisploeg bleef baas en toen Moens zich doorzette op links bediende hij De Ridder die de 1-0 tegen de netten prikte. Moens trapte kort daarop naast. Zaffelare probeerde te reageren en kon enkele hoekschoppen versieren. Verder kwamen de bezoekers niet. Toen De Ridder zich makkelijk kon doorzetten op rechts schilderde hij de bal op het hoofd van Lietaer die de 2-0 binnen kopte. Lochristi duwde door. Moens zorgde voor de 3-0 en binnen de minuut was Lietaer bij de pinken om de score op te drijven.

Ook na de rust kregen de toeschouwers hetzelfde spelbeeld te zien. Lochristi behield rustig meesterschap en scoorde al snel een vijfde treffer. Een voorzet-schot van Stragier viel aan de tweede paal binnen. Onzorgvuldig wegwerken in de bezoekende defensie zorgde ervoor dat diezelfde Stragier met een gelukje de 6-0 kon aantekenen. De wedstrijd kabbelde verder en Zaffelare-doelman Boone had nog enkele goede reddingen in huis, maar in het slot moest hij zich nog drie keer gewonnen geven. Camilo Gonzales scoorde in de kluts en Lietaer was nog goed voor twee knappe treffers.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram