SK Lochristi B en Sint-Kruis-Winkel houden elkaar in evenwicht

10 april 2022

Het duel tussen de nummer twee en drie van het klassement baarde een heel gesloten wedstrijd, met nauwelijks kansen. De 0-0 was dan ook logisch, al werd na de wedstrijd vooral over een scheidsrechterlijke beslissing discussie gevoerd.

De eerste kans was voor de thuisploeg; maar Verstraeten schoot die over doel. Ook Lochristi kreeg een uitgelezen mogelijkheid toen Theo Lietaer alleen op doel kon afgaan, Hij besloot naast de goed uitgekomen doelman De Jaeger, maar eveneens naast het doel. Een voorzet van Gilles De Ridder werd door diezelfde Lietaer op in de armen van de thuisdoelman gekopt.

Op een kopbal van Stragier na, vielen er weinig of geen uitgespeelde kansen te noteren. Het venijn zat in de staart. Een schot van Van De Velde belandde ogenschijnlijk op de arm van Louis Lemaitre. De ref floot voor strafschop maar ging nadien in overleg met de grensrechter. Uiteindelijk kwam de ref terug op zijn beslissing, blijkbaar omdat de afdruk van de bal op het gezicht van Lemaitre te zien was. Geen strafschop en ook geen winnaar. De lachende derde was vandaag Laarne Kalken dat op de titel afstevent.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram