SK Lochristi B doet het op een diefje

28 februari 2022

SK Lochristi B pakte de volle buit op het terrein van Watervliet. Verdiend was het niet, want de thuisploeg was een groot deel van de wedstrijd baas. Uiteindelijk tellen de doelpunten en daarin toonde Lochristi zich beter.

Op een slecht veld was het thuisploeg die vanaf de aftrap de richting aangaf. Lochristi werd overrompeld met kansen voor De Wulf, Last en Baeke, maar het was steeds doelman Bracke die als overwinnaar uit de bus kwam. Lochristi kon gaandeweg het evenwicht herstellen. Een vrije trap van Camillo Gonzalez belandde aan de tweede paal bij Theo Lietaer die laaguitvallend de 0 binnenkopte. aan de tweede paal. Bijna werd het nog 0-2 toen Stefan Moens naar de korte hoek trapte. Doelman Van Den Bossche redde knap. Huyghe miste de gelijkmaker, maar het was slechts uitstel. Een knappe voorzet van diezelfde Huyghe werd in een tijd knap door De Wulf in doel verlengd.

In de tweede helft was Watervliet opnieuw dominant, deze keer zonder echt kansen te creëren. Net voor het uur liet de thuisdefensie zich verrassen bij een verre inworp van Niels Bracke. Theo Lietaer kon de bal overhoeks binnenkoppen en Lochristi opnieuw op voorsprong trappen. Watervliet bleef aandringen maar doelman Bracke gaf geen krimp meer, zodat Lochristi gevleid de 3 punten meepakte.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram