Puntendeling in Ursel voor SK Lochristi B

2 mei 2022

SK Lochristi moest in de slotwedstrijd van de reguliere competitie tevreden zijn met een puntendeling op het terrein van Ursel.

Lochristi startte sterk. Na 5’ bracht Charles Ghyselinck de bal voor vanop links en het schot van Gilles De Ridder werd vanonder de lat gehaald door doelman Hamslager. Ook Ursel liet zich niet onbetuigd. Vermeulen verscheen alleen voor doelman Bracke die laaguitvallend redde. Charles Ghyselinck talmde aan de overkant te lang en Robrecht Schoonjans kopte net over. Een knappe dieptepass van Louis Lemaitre belandde bij Gilles De Ridder die met een vluchtschot de 0-1 op het bord zette.

De tweede helft had veel minder te bieden. Thys De Schoenmacker viel uit met een hamstringblessure, minder goed nieuws met het oog op de eindronde. Tim Soléme trapte een van de weinige kansen op de thuisdoelman en Robrecht Schoonjans kopte over. Nadat De Wispelaere net voorlangs schoot voor de thuisploeg, was het draaischijf Jacobs die foutief werd gestuit door Matthias Lataer en de bal ging op de stip. Van Pottelberghe stuurde doelman Bracke de verkeerde kant uit, meteen goed voor een puntendeling.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram