Onverdiende nederlaag

13 november 2022

SK Lochristi is er niet in geslaagd de punten thuis te houden in de derby tegen Heusden. Enkele gemiste kansen en twee voor twijfelachtig buitenspel afgekeurde treffers zorgden ervoor dat SK niet kon scoren.

De aanvangsfase was aftastend. Lochristi had wel balbezit maar kon niet voor gevaar zorgen. Een flauw schotje van Jakob De Wilde (Heusden) en Arnor Lagast (Lochristi) waren zowat het enige noemenswaardige in de eerste deel van de partij. Daarna versierde Lochristi twee kansen. Maxime Lammens werd diep gestuurd maar zijn poging tot lob ging mis. Mattisse Vigneri kwam ook alleen voor doel en trapte naast. Een voorzet Van Laurens De Jonge werd aan de overkant door iedereen gemist. Matthias De Clercq bediende Stefan Moens die over doel besloot. Doelman Tuur Blanquaert had daarna nog een goede redding in huis op een poging van Moens. De gemiste kansen braken Lochristi zuur op. Laurens De Jonge werd op een knappe counter van Heusden vrijgespeeld en trapte de 0-1 op het bord.

Lochristi nam een felle start na de rust en zette Heusden onder druk. Kansen leverde dit niet meteen op. Lochristi-doelman Bracke moest als eerste aan het werk en even later ging een schot van Jarne Nutten naast. De thuisploeg bleef verwoed op zoek gaan naar de gelijkmaker. Florian D'Hondt trapte recht op doelman Blanquaert en de kopbal van Wout Van der Snickt ging naast. Stefan Moens besloot de beste kans uit de tweede helft op de Heusdense doelman. Laurens De Jonge zette op counter Davy Bracke nog eens aan het werk. Lochristi slaagde er in de slotfase toch in om twee keer te scoren via een kopbal. In beide gevallen vlagde de grensrechter voor (twijfelachtig) buitenspel, zodat Heusden gevleid met de drie punten ging lopen.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram