Lebbeke toont zich efficiënter dan SK Lochristi A

13 maart 2022

SK Lochristi kon geen vervolg breien op de negen op negen. Lebbeke was efficiënter in de zestien en ging met de zege lopen.

Beide ploegen namen een helft voor hun rekening. Lebbeke was de betere ploeg in de eerste helft al had ook Lochristi mogelijkheden. Vandekerckhove bracht Zwart in stelling, maar de bezoekende verdediging was bij de pinken. Lebbeke domineerde en Sey was te verrast om een voorzet van Van Renterghem af te werken. Een lob van Zwart mislukte aan de overkant. Monday kon net niet bij een voorzet van Van de Velde. Ondanks het lichte overwicht van de bezoekers kon ook Lochristi kansen creëren. Zwart trapte op doelman Aeyels en Peter-Jan Van Der Eedt zag zijn poging hoog over gaan. Balverlies van Van Eeckhout bracht Van de Velde in stelling, maar hij trapte onbesuisd naast. Monday was net iets te egoïstisch en De Vliegher besloot te centraal. De 0-0 ruststand leek in de maak tot Hoebeke _ eerder aangetikt door Van de Velde _ reageerde en de scheidsrechter naar de stip wees. Van de Velde werkte de elfmeter af.

De tweede helft had aanvankelijk weinig te bieden. Lochristi probeerde wel maar Lebbeke hield controle. Een vrije trap van Melens belandde op de vuisten van Aeyels. Aan de overkant was doelman Wouter Van Der Eedt allert op een schot van Van Tricht. Een halve omhaal van Melens miste de goede richting en De Waele zag zijn voorzet via een verdediger naast gaan. Lebbeke speelde een schaarse counter slecht uit en Hoebeke kon de bal van de lijn halen. Een achterwaartse kopbal van Van Eeckhout werd door Aeyels gered en Deppe kopte recht in de handen van de Lebbeke doelman. De verdiende gelijkmaker kwam er niet en in blessuretijd kon Lebbeke de score verdubbelen via De Pauw.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram