#KENDEM: voor een keer KENHAAR: Onze kinesiste Sarah VanDen Berghe

29 september 2022

SK Lochristi heeft dit jaar een nieuwe kinesist in de rangen. Vandaag stellen we dan ook Sarah Van Den Berghe voor, een nobele onbekende voor de supporters maar niet voor de spelers. 

Wie is Sarah VanDen Berghe?

° 17/12/1999

Sinds juni 2022 ben ik, na 5 jaar zwoegen en zweten, officieel afgestudeerd als kinesitherapeut met specialisatie Muskuloskeletale kinesitherapie (sportkine). Zelf ben ik ook niet vies van sport, ik ga graag gaan padellen, wielrennen, lopen,… Van kinds af aan heb ik altijd competitie acrogymnastiek gedaan, waar ik nu mijn passie verder zet als coach.

Hoe ben je bij Lochristi terecht gekomen?

Ik kende reeds enkele spelers van de ploeg van het uitgangsleven en middelbare school. Echter was Louis Lemaitre de doorslaggevende factor die ervoor heeft gezorgd dat ik het aanbod niet kon weigeren!

Een vrouw tussen al die mannen. Hoe voelt dit?

Ik heb bij de eerste kennismaking goed duidelijk gemaakt dat ze niet met mijn voeten moeten spelen, en voorlopig heeft dit een goed effect gehad precies 😉. Ik de kleedkamer moet ik soms wel eens oogje toeknijpen, voor de rest loopt dat allemaal vlot! En massages in die lies, die deel ik niet zomaar uit… 😃

Hoe ver zie je dit SK Lochristi geraken?

Het is een zalige ploeg om mee te werken, ik verwacht veel!

Supporter van (Belgische club).

Club Brugge

Supporter van (Europese club).

Manchester City

Persoonlijke quote - veel gebruikte uitspraak.

‘T leven is voor de rappe

 

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram