In slotfase uitgeschakeld voor Hofman Cup

1 november 2022

SK Lochristi is uitgeschakeld in de Hofman Cup. Tegen Melsele liep het in de slotminuut mis.

Lochristi begon het best aan de wedstrijd en kreeg dan ook de eerste kans. Lansan Van Bockstal zette voor en Halit Pala kopte naast. Melsele reageerde en een schot vanop rechts van De Caluwé werd met de voet gered door Viktor Boone. Aan de overkant verkeek doelman Lenjou zich volledig op een voorzet van Aaron Fonteyne en liet de bal uit zijn handen in doel vallen: 1-0. De bezoekers moesten aan de bak. Cools trapte een vrije trap over. De grootste kans voor de bezoekers viel halfweg de eerste helft te noteren'. De Caluwé kwam alleen op doelman Boone af, maar legde de bal slecht opzij naar Cools die daardoor naast het lege doel trapte. Lochristi had ook nog geluk toen een schot van buiten de rechthoek op de lat belandde. Na een half uur eindelijk nog eens Lochristi: een vrijschop van Fonteyne vanop 30 m werd door doelman Lenjou gered. Derrick Nkansah kreeg nog een vrije schietkans, maar hij besloot onstuimig naast. In de slotfase pakte Viktor Boone nog een schot van De Ben en aan de overkant trapte Camillo Gonzales een voorzet van Tim De Witte naast.

In de tweede helft zakte SK Lochristi weg en Melsele kwam meer opzetten. Cools werd vrijgespeeld links voor doel, maar trof het zijnet. Even later werkte Fonteyne slecht weg, waardoor De Caluwé kon trappen, maar Viktor Boone was opnieuw paraat. Onmiddellijk daarna kon Halit Pala aan de overkant naar de hoek trappen, maar ook Lenjou redde mooi en ook op een poging van Tim De Witte  was Lenjou paraat. Kort nadat een treffer van Melsele werd afgekeurd wegens buitenspel kon De Ben een voorzet van Pauwels aan de eerste paal binnen tikken .Lochristi kon er enkel nog een schot van Ruben Van Gerven tegenover zetten.Toen de match leek af te stevenen op strafschoppen, leidde balverlies van Bauke Famaey ertoe dat Cools alleen op Boone af kon gaan. Deze plaatste de bal knap binnen zodat Melsele een ronde verder mag bekeren.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram