Fiberklaar stapt in sponsorship met SK Lochristi

3 november 2022

SK Lochristi heeft naast de reeds bestaande sponsors een bijkomende partner gevonden: het Vlaams nutsbedrijf Fiberklaar. De komende weken voert dit bedrijf een informatiecampagne in de gemeente.

Fiberklaar is het fibernetwerkbedrijf in Vlaanderen en wil haar ‘Fiber To The Home-technologie brengen tot deVlaamse steden en gemeenten. Het bedrijf wil 1,5 miljoen Vlaamse woningen ‘fiberklaar’ maken tegen 2028. Deze fibertechnologie brengt glasvezel tot binnen in de woning en laat een supersnelle en stabiele communicatie toe. Het internet voor de toekomst dus.

Fiberklaar is in Lochristi alvast gestart met een uitgebreide informatiecampagne. De Lochristinaars kunnen bij Fiberklaar terecht met hun vragen over glasvezeltechnologie en de huisaansluiting. Op donderdag 10 november is er een online infomoment om 19.30 uur en op dinsdag 15 november is iedereen welkom in zaal Lodejo voor een fysiek infomoment om 19.uur. Inschrijven voor deze infomomenten kan via de website www.fiberklaar.be/lochristi, waar ook alle informatie over de aanpak en de technologie uitgebreid uitgelegd wordt.

Fiberklaar krijgt in ruil voor de sponsoring een reclamepaneel op het complex in Beervelde. Ook op de mosselspouper zullen ze aanwezig zijn met onderleggers, een roll-up in de kantine en tijdens de wedstrijd tegen Heusden zal er een mobiele infostand worden geïnstalleerd. De roll-up in de kantine zal ook nog de komende thuiswedstrijden te zien zijn.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram