Bereikbaarheid SK Lochristi in de Bosdreef

3 september 2022

Door de werken in de dorpskom van Lochristi dienen automobilisten rond te rijden om het terrein in de Bosdreef te bereiken. De hinder zou nog tot begin oktober duren.

Komende vanuit de richting Gent is er niet meteen een probleem. Gemotoriseerd verkeer kan de Bosdreef voorlopig nog bereiken via de N70 (Dorp-West/Dorp-Oost). Op de N70 moet men weliswaar links rijden richting Lokeren, maar de afslag richting Bosdreef is open.

Het verkeer vanuit de richting Lokeren is tot het einde van de werken niet mogelijk.  Het A-complex is dan enkel bereikbaar via de wijk Lobos. Er zijn enkele mogelijkheden:

  • via de Pauwstraat en de Eendenstraat of Fazantenstraat kan men de Bosdreef bereiken (volg pijlen richting Delhaize)
  • via de Haanhoutstraat en Ter Poelen rijdt men de wijk Lobos (Ledebeekweg) binnen. Via de Roosbroeklaan en de Boskapellaan rijdt men de Bosdreef in.

In de periode dat het fietspad aan de Bosdreef wordt aangepakt zal er ook geen doorgang mogelijk zijn. Dan dient het gemotoriseerd eveneens bovenstaande omleiding te volgen. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet gekend.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram