Verdiend punt gaat in slotminuut verloren voor SK Lochristi

28 november 2021

Ondanks een sterke tweede helft is SK Lochristi er niet in geslaagd punten mee te nemen uit Eppegem. In die tweede periode zette SK een scheve situatie recht, maar in de slotminuut kon de thuisploeg op een diefje de drie punten in Brabant houden.

De wedstrijd begon (net als op Voorde-Appelterre) slecht voor SK. De klok had nog geen volledige rondje gedraaid of Eppegem stond op voorsprong. Gody was de afwerker van dienst. Op het kwartier kreeg Lochristi een strafschop nadat Zwart onderuit werd gehaald door doelman Leemans. Zwart trapte de elfmeter echter over. Lochristi zette druk maar kansen leverde dit niet op.  In de 26' moest Lochristi-doelman aan het werk. De daaropvolgende hoekschop leverde een tweede treffer op voor de thuisploeg via Erdogan. Lochristi kon nog een keer dreigen. Vandekerckhove besloot echter op de doelman.

Lochristi kwam goed uit de kleedkamer en speelde de thuisploeg bij momenten van het kastje naar de muur. Mbola Kristin kon al snel een voorzet van Vispoel in doel verlengen. De bezoekers bleven de druk houden, maar de kansen bleven onbenut tot Zwart een vrije trap van Melens afwerkte en de bordjes in evenwicht bracht. Van Eeckhout miste kort voor affluiten de 2-3 en Hoebeke keek tegen een rode kaart aan. Uiteindelijk trok de thuisploeg aan het langste eind. De bal kwam via het lichaam van Speltdooren in de voeten van Millet en die tekende een te zwaar verdict aan.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram