SK Lochristi pakt drie mooie punten op Tempo Overijse

10 oktober 2021

SK Lochristi heeft de zaterdagavondpartij tegen Tempo Overijse met een 0-1 overwinning afgesloten. De driepunter kreeg men zeker niet cadeau en SK moest diep gaan om overeind te blijven.

Lochristi begon overtuigend en claimde al snel een penalty nadat Braem aangetikt werd. De scheidsrechter zag er echter geen graten in. De wedstrijd ging snel op en neer. De eerste echte kans van de wedstrijd was voor SK. Vandekerckhove plaatste de bal net naast. Even later mikte Melens hoog over.  Een snelle actie
van de bezoekers leverde dan toch een eerste treffer op. Braem werd diep gestuurd en die trapte overhoeks binnen. De thuisploeg reageerde via De Jonge maar zijn poging werd werd afgeblokt door Deppé. Lochristi had ook geluk toen de Overijse een misverstand in de defensie niet kon uitbuiten.  De aangename eerste helft leverde nog wat kansen op. Overijse-doelman De Vriendt had een goede redding in huis op een schot van PJ Van Der Eedt en nauwelijks 1' later moest ook Lochristi-goalie Wouter Van der Eedt aan het werk om Maluka van een treffer te houden. Van Dyck kwam nog dicht bij de gelijkmaker toen hij op hoekschop voor zijn man kwam, maar gelukkig voor Lochristi ging de bal net naast.

Het spelbeeld veranderde na de rust. Lochristi werd naargelang de tijd vorderde meer en meer weggedrukt. Meer dan enkele halve kansen en een mislukt afstandsschot leverde dit aanvankelijk niet op. SK had het knap lastig en pas in de 68' staken ze de neus nog eens aan het venster. Het schot van Melens miste echter kracht om doelman De Vriendt in verlegenheid te brengen. Tempo Overijse gooide alles in de strijd en Cochierre kreeg tot 2x toe de kans op de 1-1. Eerst kopte hij over en even later trapte hij onbegrijpelijk naast. Sklo kwam nauwelijks onder de druk uit, maar hield stand. Lusadasu kopte de laatste kans naast op hoekschop, waardoor SK met een ietwat gevleide zege huiswaarts trok.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram