SK Lochristi sleept in slotfase een punt uit de brand

24 oktober 2021

SK Lochristi kon in de slotfase van een spannende pot voetbal een punt uit de brand slepen. Bij beide ploegen leefde het gevoel dat er meer in zat. Een puntendeling leek dan ook een logisch resultaat.

De bezoekers begonnen fel aan de partij. Van Osselaer werd afgeblokt en een lob van De Witte ging over. Na goed 10' stak Lochristi de neus aan het venster. Braem viseerde de voeten van doelman Van Haver. Zwart deed dit even later over. In de 20' kreeg Lochristi de bal niet weg na hoekschop en De Witte trapte Hamme van dichtbij op voorsprong. Op het half uur viel er opnieuw wat dreiging van de thuisploeg te noteren via Braem, maar zijn kopbal miste kracht. Aan de overkant had Deppe een knappe tackle in huis om Van Osselaer van een treffer te houden. Zwart miste op een haar na de gelijkmaker. De Witte vergat zijn hoofd tegen een gemeten voorzet te zetten en zo ging men met een 0-1 de rust in.

Lochristi kwam met aanvallende intenties uit de kleedkamer. De eerste kans was echter voor de bezoekers. Ponnet kopte naast. De ingevallen Benkaddouri trapte na voorzet van Braem over. Even later werd het wel 1-1. Benkaddouri heroverde de bal en bediende Zwart die in een tijd binnentrapte. Lochristi kon niet doordrukken. Een knappe actie van de bezoekers bracht de bal bij Warre Ponnet die naast besloot. Lochristi sloeg deze waarschuwing in de wind. De Witte kon bij een scherpe counter Beau Ponnet bedienen, en die werkte fraai af. De bezoekers bleven gevaarlijk op de counter. De Wilde zag zijn schot door doelman Van der Eedt in hoekschop verwerkt. Lochristi veranderde het geweer van schouder en ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. In de 86' trapte Pauwels de bal op de hand van Penneman en de strafschop werd omgezet door Zwart. De bezoekers kregen het opeens moeilijk. Een gekraakt schot van Pieter-Jan Van Der Eedt ging naast. Een tweede poging van Van Der Eedt werd door Van Haver knap uit het doelvlak geweerd en ruim in blessuretijd redde de bezoekende doelman nog een punt voor de bezoekers toen hij Van Eeckhout van een treffer hield.

Peter Esprit

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram