SK Lochristi pakt overtuigende zege tegen Wolvertem-Merchtem

19 september 2021

SK Lochristi heeft in zijn tweede thuiswedstrijd opnieuw fors uitgehaald. HO Wolvertem-Merchtem moest met een zware 4-0 nederlaag huiswaarts keren.

Lochristi was dominant in de beginfase van de wedstrijd. Het eerste gevaar kwam wel van de bezoekers. Laurent trapte hoog over. In de 8’ kreeg de bezoekende verdediging de bal niet weg in de zestien. Vandekerckhove kopte de voorzet van Pauwels binnen en Lochristi stond meteen 1-0 voor. Wolvertem-Merchtem kon geen vuist maken en toen Vandekerckhove op de rug van een verdediger kopte kon Zwart in de rebound de 2-0 aantekenen. De bezoekers waren nu verplicht hun egelstelling te verlaten. Ze kwamen beter in de wedstrijd, maar echt gevaar leverde dit aanvankelijk niet op. In de 35‘ was het bijna zover. Pieter-Jan Van Der Eedt kon Karacay nog net van een treffer houden en doelman Wouter Van Der Eedt ging goed plat of een afstandsschot van Laurent.

Kwamen de bezoekers vol goede moed uit de kleedkamer, dan zonk deze in de 47’ meteen in de schoenen. Pieter-Jan Van Der Eedt mocht een hoekschop trappen en het tijdens de rust gesproeide veld verraste Heyvaert volledig zodat hij in eigen doel devieerde. Lochristi zat op rozen en liet het initiatief aan de bezoekers. Parrault kopte op de paal op het uur, maar het geloof bij Wolvertem-Merchtem ebde langzaam weg. Lochristi kon naar hartelust counteren. Braem viseerde de paal en Melens zag zijn rebound ook op de paal (via doelman Deloose) belandden. Goed een kwartier voor affluiten werd Zwart diep gestuurd en hij werkte wel fraai af. Laurent liet de eerredder nog liggen in de slotfase.

Sponsors

Logo SK Lochristi
Complex Bosdreef
Bosdreef 57
9080 Lochristi
09 355 02 52
info@sklochristi.be
Complex Beerveldsebaan
Beerveldsebaan 24
9080 Lochristi
09 355 95 10
Copyright © 2019 SK Lochristi | Alle rechten voorbehouden
Made with ❤ by Ident-IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram